top of page
1.png

V tej seriji delavnic Kontaktne improvizacije & Psihologije bomo raziskovali vzajemno razmerje med dvema kvalitetama bivanja in gibanja  
trdnost in mehkoba.
Ti dve kvaliteti lahko najdemo tako v plesu kot v življenju. V plesu nam pomagata biti bolj prilagodljivi in pretočni, medtem ko ostajamo aktivni in odzivni. Hkrati pa so tudi pomembne psihološke lastnosti, ki nam pomagajo biti empatični do sebe in drugih, hkrati pa imeti jasen občutek meja in osredotočenosti.

4.png

INFO: 
 

Tematiko se bomo dotikali somatično in gibalno, ter raziskovali odmeve teh vprašanj v naših telesih.


Kako se te kvalitete povezujejo z našim načinom bivanja v tem svetu?
Kje v telesu lahko sprejmemo več mehkobe ali trdnosti in kaj se zgodi, če to storimo?
Kakšen vpliv imajo te kvalitete na naš način bivanja s seboj in z drugimi?
Kako sta trdnost in mehkoba povezana z odpornostjo in ranljivostjo?
Kaj povečuje moj občutek stabilnosti in varnosti, medtem ko ostajam prilagodljiv in odziven? Kako lahko ti dve lastnosti sobivata znotraj nas brez konflikta, temveč v sodelovanju?

Vabljeni, da na delavnico vnesete svojo osebno radovednost in odprtost za presenečenja. Delavnica bo gibalno izkustvena, ob tem pa bomo enakovredno posvečali čas osebni refleksiji in deljenju, da bi povečali zavedanje naših osebnih notranjih resnic.
Tematiko bomo raziskovali postopoma, od somatskih do bolj psiholoških perspektiv in na koncu raziskovali njihovo sobivanje in uporabnost v življenju kot v plesu.

VEČ INFO

PRIJAVA:
https://forms.gle/A7tfiKYy9y3t1F8a8

---

bottom of page